Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Pavlova

Ingrediënten

werkwijze

compositie

Recept voor 8 pavlova taarten 

  1. Gedroogde meringue 
  2. Quenelles van aardbeien 
  3. Aardbeienvulling 
  4. Crémeux van frambozen 
  5. Room met rozenwater 
  6. Nappage

opbouw

Dompel of strijk de bovenkant van de meringuebodems in met getempereerde Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace om vochtinteractie te vermijden. Spuit een spiraal room met rozenwater op de bodem. Plaats het hartvormige diepgevroren interieur (3+4) op de spiraal en bedek het interieur met de room met rozenwater. Dompel de quenelles van aardbeien (2) in de nappage (6) en leg ze bovenop de taart. Werk de taart vervolgens af met met vers rood fruit.

Ontdek

Gelijkaardige recepten