Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Gistdeeg | ||
Bloem | 1000 | |
Soft'R Cashmere Acti-Plus | 150 | |
Micram RPSO SG | 250 | |
Gist | 60 | |
Water | 400 | |
Zout | 17 | |
Suiker | 80 | |
2. Gekookte rijst | ||
Melk | 2000 | |
Rijst (Carolina) | 220 | |
Suiker | 200 | |
Vanillestok | 1 stuk | |
3. Rijstvulling | ||
Gekookte rijst (2) | 1000 | |
Banketbakkersroom | 200 | |
Eieren | 100 | |
4. Dorure | ||
Eieren | 100 | |
Eigeel | 100 | |
Zout | QS |
Rol de gistdeeg (1) uit op 2,5 mm en fonceer de vormen. Verdeel hierop de rijstvulling (3) en bestrijk het oppervlak met de dorure (4). Bak af gedurende 25-30 min op 220°C, met gesloten dampsleutel.