Tartelette Amber Cerise

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Zanddeegbodem
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Zout 2
2. Krokante chocoladeglassage
Selection Amber Cacao-Trace 700
Patisfrance Praliné Noisette 50% 200
Koolzaadolie 100
Patisfrance Crousticrep Blond 100
3. Kersencompote
Topfil Finest Cherry 70% CL Q.S.
4. Chocoladecrémeux
Gelatinepoeder (180 bloom) 8
Water 40
Melk 450
Verse room (35% v.g.) 460
Suiker 95
Eigeel 185
Selection Amber Cacao-Trace 850
Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter CB1 50
5. Opgeklopte chocoladeroom
Verse room (35% v.g.) 800
Selection Amber Cacao-Trace 350
Chantypak 200

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Zanddeegbodem
  2. Krokante chocoladeglassage
  3. Kersencompote
  4. Chocoladecrémeux
  5. Opgeklopte chocoladeroom

Opbouw

Coat de zanddeegbodem (1) aan de binnenkant met de krokante chocoladeglassage (2). Voorzie een dun laagje kersencompote van 150 g (3) op de bodem. Vul de rest van de bodem tot de rand met 200 g chocoladecrémeux (4) en laat uitkristalliseren in de koeling. Werk het gebak af met de opgeklopte chocoladeroom (5) en decoreer naar keuze.

Ontdek

Related recipes