Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Amber Pinda

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Zanddeeg
  2. Krokante Bodem
  3. Karamel-pindavulling
  4. Chocoladecrémeux
  5. Opgeklopte Chocoladeroom Amber
  6. Gezouten Pinda’s
  7. Chocoladecoating Amber
Recept voor 32 stuks

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Breng op de bodem van de tartelette (1) een laagje krokante bodem (2) aan.
  • Spuit hierop een spiraal karamelpindavulling (3) en vul de tartelette tot de rand met chocoladecrémeux (4).
  • Laat uitkristalliseren in de koeling.
  • Werk het oppervlak af met de opgeklopte chocoladeroom Amber (5) en spuit een opgetrokken punt die je met gezouten pinda’s (6) bestrooit. 
  • Plaats in de diepvries.
  • Wanneer het geheel hard is, de bol dippen in de chocoladecoating Amber (7).

Ontdek

Gelijkaardige recepten