Populair: Mimetic 20 Recept Vita+ Volkoren Tegral Vita+ Havermout

Scroll

Zoek hier uw product

Puratos ontwikkelt innovatieve ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers wereldwijd.

Ontdek

Zoek hier uw recept

Laat u inspireren door onze recepten. Ontdek nieuwe ideeën voor je volgende creaties.

Ontdek

Diensten

Puratos heeft een ijzersterke reputatie wat betreft het ontwikkelen van innovatieve ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers.

Ontdek

De consument

Via consumenteninzichten willen we begrijpen wat consumenten verwachten van voeding.

Ontdek

Lokaal

Nieuws

Vita+ bakken voor het goede doel?

Vita+ steunt dit jaar opnieuw “De Warmste Week”! De actie “Vita+ for Life” loopt van 4 november tot 13 december. Per verkochte Vita+ Volkoren of Havermout brood tijdens die periode, zullen we 5 cent aan “De Warmste Week” schenken.

Op de eerste rij met het F.C. De Kampioenen brood!

Eind dit jaar mogen we de 4de film van F.C. De Kampioenen in onze bioscoopzalen verwachten. Wil je je klanten ‘Viva Boma’ in primeur en vanaf op de eerste rij laten meemaken?

Vita+ scoort A!

Nutri-Score* is een logo bestaande uit 5 letters en 5 kleuren dat aan de consumenten in één oogopslag informatie geeft over de voedingswaarden van een product. De producten die een Nutri-Score A (donkergroen) hebben, zijn producten die perfect in een evenwichtig dieet passen. Goed nieuws: de Vita+ broden maken deel uit van deze categorie! Jullie klanten kunnen dus volop genieten van hun Vita+ boterham.

Ontdek onze vernieuwde webshop

Onze vernieuwde webshop staat sinds 15 oktober online! U heeft uw account nog niet geactiveerd voor de nieuwe webshop? Aarzel dan niet en maak er snel één aan. Het is eenvoudig en 100% geïntegreerd in onze website. U vindt er alles wat u nodig heeft: facturen, technische fiches, volledig overzicht van onze producten,…

Posidonia® zeezout

Toon je hart van goud en ga voor een kwart minder zout!

Meer nieuws

In de kijker