Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Bent u op zoek naar
Sunset Glaze
Kant-en-klaar vloeibaar doreermiddel zonder ei, aanlengbaar tot 30% en machinaal spuitbaar.
Chantypak
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de afwerking van taarten of het gebruik in mousses en bavarois.
PatisFrance Pralirex Pistache 100%
100% pure pistachepasta met een rijke en intense smaak, te gebruiken in allerlei recepten als heerlijke smaakmaker.
Softgrain 5 CL
Mengeling van zachte, voorgekookte granen (rogge, zonnebloempitten, bruin en geel lijnzaad, tarwe en spelt) geweekt in een natuurlijke desem. Dankzij de desem en fermentatie hebben ze een unieke smaak. Hiermee maakt u moeiteloos nieuwe broodsoorten.
PatisFrance Pralicrac Caramel au beurre salé
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot), 12% karamelvlokken van Isigny en Guérande zeezout voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
Tegral 4Ever Cake
Een complete mix om de beste kwaliteit 4/4 cake op de markt te maken in termen van smaak en textuur. Tegral 4Ever Cake is gemakkelijk te gebruiken en zeer veelzijdig om een maximale variëteit aan eindproducten te leveren.
Soft'R White Sense
Verbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een uitstekende vershouding en heerlijke smaak.
Easy Luxe 25%
Mengeling waarmee u op een eenvoudige manier heerlijke luxeproducten maakt. Dit product geeft uw creaties een uitstekende smaak, een zachte, malse kruim en het verlengt hun vershouding. U kan hiermee ook de voedingswaarden van uw luxeproducten verbeteren door hun vetgehalte te verlagen.

Zoek hier uw product

Puratos ontwikkelt innovatieve ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers wereldwijd.

Ontdek

Zoek hier uw recept

Laat u inspireren door onze recepten. Ontdek nieuwe ideeën voor je volgende creaties.

Ontdek

Diensten

Puratos heeft een ijzersterke reputatie wat betreft het ontwikkelen van innovatieve ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers.

Ontdek

De consument

Via consumenteninzichten willen we begrijpen wat consumenten verwachten van voeding.

Ontdek

Bestel online met uw My Puratos account

Laatste trends en nieuws

Onze laatste artikels over trends in de industrie, onze promoties, komende evenementen... Dit alles en nog veel meer vindt u op onze nieuwspagina!

Lees onze artikels