Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Bent u op zoek naar
Selection Amber Cacao-Trace
Evenwichtige witte karamelchocolade met een aroma van gekookte melk en toetsen van boter, zout en vanille.
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace
Romige melkchocolade met een mooi evenwicht tussen een subtiele geroosterde toets en een frisse, fruitige smaak.
Belcolade Origins Noir Vietnam Cacao-Trace
Pure chocolade met een cacaogehalte van 73%, gemaakt van Trinitario cacaobonen uit de Mékong Delta regio in Vietnam. Hij heeft een verrassende smaak van uitgesproken zure cacao, verrijkt met accenten van citrusfruit, hout en tabak.
Belcolade Origins Lait Vietnam Cacao-Trace
Heerlijke melkchocolade met een cacaogehalte van 45%. Hij wordt gemaakt van Trinitario cacaobonen, geteeld in de Mékong Delta regio van Vietnam. Hij heeft een lichtzure cacaosmaak en een subtiele combinatie van aroma’s van toffee, koffie en gekookte melk.
Mimetic Incorporation
Nieuwe generatie vetstof voor gebruik in al uw degen voor cake, vlaaien, koekjes, kruimeldeeg en soezen. Geeft een superieure kwaliteit aan al uw producten met een smaakprofiel vergelijkbaar met boter alsook een langere vershouding. Bovendien garandeert Mimetic Incorporation een kostreductie tegenover boter en een stabiele prijs.
Tegral Patacrout
Complete mengeling voor zanddeeg.
Topfil Finest Mango Cubes 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
PatisFrance Pralicrac Chocolait
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot) en Cacao-Trace melkchocolade voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
PatisFrance Pralicrac Caramel au Beurre Salé
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot), 12% karamelvlokken van Isigny en Guérande zeezout voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
Topfil Finest Apricot Pieces 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Miroir Glassage Blanc
Gebruiksklare witte spiegel, zonder titaandioxide, voor bombes en buches. Ons volledige Miroir gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Miroir Glassage Fruits Rouges
Gebruiksklare spiegel voor bombes en buches. Ons volledige Miroir gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Miroir Glassage Neutre
Gebruiksklare spiegel voor bombes en buches. Ons volledige Miroir gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Naar alle producten

Onze Bestsellers

Bestel online met uw My Puratos account

Laatste trends en nieuws

Onze laatste artikels over trends in de industrie, onze promoties, komende evenementen... Dit alles en nog veel meer vindt u op onze nieuwspagina!

Lees onze artikels