Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Bent u op zoek naar
Belcolade Origins Lait Papua New Guinea Bio Cacao-Trace
Met een cacaogehalte van 39% is dit een zeer frisse en romige melkchocolade gemaakt van de meest smaakvolle bonen. Hij biedt een karakteristieke karamelsmaak met onderliggende tonen van fruit en een vleugje hazelnoot.
Belcolade Origins Noir Uganda Bio Cacao-Trace
Pure chocolade met een cacaogehalte van 80%, afkomstig van de rijke, minerale bodem van de Bundibugyo-regio. Deze chocolade biedt een diepe en langdurige geroosterde cacao-intensiteit. Zijn robuuste cacaosmaak wordt subtiel verrijkt met heerlijke tonen van vers citrusfruit en gedroogd fruit alsook subtiele aardse tonen van humus en leem.
Selection Amber Cacao-Trace
Evenwichtige witte karamelchocolade met een aroma van gekookte melk en toetsen van boter, zout en vanille.
Mimetic Incorporation
Nieuwe generatie vetstof voor gebruik in al uw degen voor cake, vlaaien, koekjes, kruimeldeeg en soezen. Geeft een superieure kwaliteit aan al uw producten met een smaakprofiel vergelijkbaar met boter alsook een langere vershouding. Bovendien garandeert Mimetic Incorporation een kostreductie tegenover boter en een stabiele prijs.
Tegral Patacrout
Complete mengeling voor zanddeeg.
Topfil Finest Mango Cubes 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
PatisFrance Pralicrac Chocolait
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot) en Cacao-Trace melkchocolade voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
PatisFrance Pralicrac Caramel au Beurre Salé
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot), 12% karamelvlokken van Isigny en Guérande zeezout voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
Topfil Finest Apricot Pieces 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Miroir Glassage Blanc
Gebruiksklare witte spiegel, zonder titaandioxide, voor bombes en buches. Ons volledige Miroir gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Miroir Glassage Fruits Rouges
Gebruiksklare spiegel voor bombes en buches. Ons volledige Miroir gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Miroir Glassage Neutre
Gebruiksklare spiegel voor bombes en buches. Ons volledige Miroir gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Naar alle producten

Zoek hier uw product

Puratos ontwikkelt innovatieve ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers wereldwijd.

Ontdek

Zoek hier uw recept

Laat u inspireren door onze recepten. Ontdek nieuwe ideeën voor je volgende creaties.

Ontdek

Diensten

Puratos heeft een ijzersterke reputatie wat betreft het ontwikkelen van innovatieve ingrediënten en oplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers.

Ontdek

De consument

Via consumenteninzichten willen we begrijpen wat consumenten verwachten van voeding.

Ontdek

Bestel online met uw My Puratos account

Laatste trends en nieuws

Onze laatste artikels over trends in de industrie, onze promoties, komende evenementen... Dit alles en nog veel meer vindt u op onze nieuwspagina!

Lees onze artikels