Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst

Onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst

Als familiebedrijf hebben mensen bij Puratos altijd centraal gestaan. We zetten ons dan ook al meer dan 100 jaar in voor het geluk en welzijn van onze werknemers en klanten. Maar ons engagement gaat nog veel verder. We willen ook de toekomst veiligstellen voor de generaties na ons. Daarom hebben onze aandeelhouders zich ertoe verbonden dat het bedrijf familie-eigendom zal blijven, sterke financiële prestaties zal neerzetten en een positieve bijdrage aan de samenleving zal leveren.

We engageren ons ertoe een positieve impact te hebben op de samenleving - een grote verantwoordelijkheid die wij niet licht opvatten. Via onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst zetten wij ons in voor een holistisch bedrijfsmodel: een model dat duurzaam, respectvol en evenwichtig is. Daartoe voeren wij plannen uit om CO2-neutraal te worden, verantwoord met water om te springen en afval te verminderen. 

We houden traditionele werkwijzen in stand bij de productie van brood, gebak en chocolade, en onze grondstoffen zijn van verantwoorde herkomst. We werken in harmonie met de gemeenschappen waarvan we deel uitmaken: we streven naar een veilig en stabiel inkomen voor boeren wereldwijd en we investeren in opleidingsopportuniteiten die levens kunnen veranderen op onze bakkerijscholen. Mensen staan centraal in alles wat we doen. We zijn er voor onze werknemers en we verbinden ons ertoe een zorgzame werkomgeving te scheppen die diversiteit verwelkomt en persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Onze strategie vertaalt zich naar drie ambities: Betere gezondheid, Betere planeet en Beter leven. Daarnaast toont het project Missie naar Mars onze visie op de toekomst en onze toewijding aan langetermijnonderzoek om de kwaliteit van het leven op Aarde te verbeteren.

Betere gezondheid

Betere gezondheid

Een goede gezondheid is de basis voor een bevredigend leven; ze is een bron van dromen en welzijn. Ze stelt mensen in staat meer kwaliteitsmomenten te beleven, te genieten van de liefde voor elkaar, hun passie te volgen en gelukkig te zijn. Voedzame voeding en een gezond eetpatroon vormen de grondslag voor een goede gezondheid. Als voedingsbedrijf zijn wij bereid ons steentje bij te dragen.

Betere planeet

Betere planeet

Bij Puratos weten we hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet te zorgen. We reduceren, hergebruiken en recycleren ons afval zo veel mogelijk en we hebben ons ertoe verbonden onze bossen en de biodiversiteit te helpen beschermen. Daarnaast streven we ernaar om al onze ingrediënten op verantwoorde wijze aan te kopen, met een minimale impact op de planeet.

Beter leven

Beter leven

Hoe ambitieus onze doelstellingen en hoop voor de toekomst van de planeet ook zijn, bij Puratos komen onze mensen altijd op de eerste plaats. We zorgen voor een balans tussen innovatie en traditie om een superieure kwaliteit te leveren die nooit met onze waarden in conflict komt en we stellen alles in het werk om ons succes te delen met degenen die met ons optrekken in dit avontuur.

Missie naar Mars

Missie naar Mars

De barre omstandigheden op de planeet Mars dienen als onze buitengewone inspiratiebron. Zo streven we ernaar om de innovatiemindset een verdere boost te geven en onze klanten te helpen op een duurzamere manier groei te genereren voor hun activiteiten, door een positieve globale impact tot stand te brengen op de volledige productieketen voor brood, gebak en chocolade.