Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Diensten

Innovation Centers

Ons netwerk van 58 Innovation Centers stelt ons in staat nieuwe ideeën te ontwikkelen, consumententrends te detecteren en technologieën in praktijk te brengen.

Ontdek

Center For Bread Flavour

Het Puratos 'Center for Bread Flavour' biedt u de mogelijkheid om mensen te ontmoeten met een even grote passie voor brood.

Ontdek

Industrial Bakery Competence Center

Het Industriële Bakkerij Competentiecentrum biedt de infrastructuur en machines om specifieke ontwikkelingen te doen.

Ontdek

Industrial Patisserie Competence Center

Het Industriële Patisserie Competentiecentrum biedt de infrastructuur en machines om specifieke patisserieproducten te ontwikkelen.

Ontdek

Chocolate Center

In het Puratos Chocolate Center organiseren we opleidingen, seminaries en workshops waarbij je kan leren van de grootste chocolatiers.

Ontdek

Onderzoek & ontwikkeling

Ons gepassioneerd team van onderzoekers en onze moderne laboratoria staan tot uw dienst.

Ontdek

Onze Puratos webshop

Dankzij onze Puratos webshop kan u 24/24 bestellen, via uw computer, tablet of smartphone en waar u wil – op het werk, thuis, of zelfs op vakantie.

Ontdek

Bakkersonline

Bakkersonline is een kant-en-klare oplossing voor het aanmaken van een webshop in uw huisstijl.

Ontdek

Puratos TV

Puratos TV is er om u te inspireren om nog betere afgewerkte producten te creëren. Nieuwsgierig om meer te ontdekken? Ontdek alle video's!

Ontdek