Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Industrial Patisserie Competence Center

Een centrum van excellentie

Bij Puratos is het duidelijk dat industriële klanten andere noden hebben dan artisanale klanten, foodservice bedrijven en supermarkten. Daarom werd het Industrieel Patisserie Competentie Center (IPCC) opgericht. Het biedt een volledig uitgerust test center voor industriële patisserieproducenten, toegewijd aan technologische innovatie en optimalisatie van het productieproces.

Onze IPCC helpt klanten door hun alle faciliteiten en tools aan te bieden waarmee ze hun patisserie business kunnen boosten.

Onderzoek

Eén van onze voornaamste focuspunten in het IPCC is onderzoek. We zorgen er altijd voor dat we up-to-date zijn met de laatste nieuwe patisserietrends en spenderen veel tijd en energie aan baanbrekend onderzoek naar patisserie-ingrediënten, interacties, productieprocessen en – in combinatie met machineleveranciers – technologieën. Bezoekers van het IPCC krijgen hierdoor een waaier aan expertise ter beschikking.


Ontwikkeling

In het IPCC is samenwerking met onze klanten het belangrijkste. Deze gecombineerde expertise zorgt ervoor dat we nieuwe afgewerkte producten en concepten kunnen ontwikkelen, nieuwe ingrediënten kunnen ontdekken en  weerspiegeld hoe hun productielijnen te optimaliseren. Dankzij onze allernieuwste faciliteiten kunnen klanten potentiële oplossingen testen in een testomgeving alvorens deze toe te passen op hun eigen productielijnen.

Opleiding

Het IPCC is de perfecte omgeving voor een opleiding op een industriële productielijn. Het IPCC biedt klanten en filialen de kans om op de meest efficiënte manier te trainen dankzij een reeks pilootmaterialen in een realistische productieomgeving.

Steun

Het IPCC krijgt steun van een team technische- en R&D managers en adviseurs die expert zijn in industriële applicatie en productieprocessen. Ze bieden niet alleen een hoge graad aan expertise maar bezoeken ook onze patisserieklanten om zeker te zijn dat ze toonaangevende steun kunnen verzekeren voor hun eigen productielijnen.

Indien u meer informatie wenst over het IPCC, bezoek dan onze Contactpagina.