Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Bakkersonline

Bakkersonline, uw webshop in slechts één klik

In 2018 verwierf Puratos de Belgische start-up Bakkersonline, waarmee bakkers, patissiers en chocolatiers hun gepersonaliseerde webshop kunnen maken. Intussen kan u bij Bakkersonline ook terecht voor een website op maat en kan u zelfs een eigen app in de Google Play Store en App Store laten maken.

Een innoverende dienst voor een betere consumentenervaring

Bakkersonline is een kant-en-klare oplossing voor het aanmaken van een webshop in uw huisstijl. Dit omvat: 

  • De opbouw van het assortiment 
  • Een professionele fotoshoot in de bakkerij van de producten 
  • Ontwerp & verzending van een gepersonaliseerde promokit voor een optimale communicatie in uw bakkerij naar uw klanten toe
  • Training om de functionaliteiten van de webshop eenvoudig te ontdekken en zelfstandig te beheren 
  • Een toegewijd team vol digitale experten die elk moment van de dag klaar staan om u te helpen

Hoe werkt Bakkersonline?

Video afspelen

NIEUW: Uw gepersonaliseerde app in de Google Play & App Store

Een gepersonaliseerde webshop via Bakkersonline werkt op elk toestel, van laptop tot smartphone. Met een gepersonaliseerde app gaat u nog een stapje verder om de mobiele gebruikservaring van uw klanten te optimaliseren. Bakkersonline kan voor u een app in uw huisstijl ontwikkelen, beschikbaar zowel in de Google Play Store (Android), als in de App Store (iOS). Op die manier zit uw webshop 24/7 in de broekzak van uw klant. 

Naast het optimaliseren van de gebruikservaring en het opbouwen van klantenloyaliteit, kan u als bakker ook rechtstreeks communiceren met alle klanten die uw gepersonaliseerde app hebben gedownload. Niets is zo effectief als een melding op uw smartphone, toch?

Bakkersonline, een dienst aanbevolen door de klanten

Bakkersonline is zeer populair in België, doordat de klanten het aanbevelen. Dankzij hun gepersonaliseerde webshop hebben onze klanten hun aantal bestellingen zien toenemen. Met een webshop trek je nieuwe klanten aan en een klik is snel gezet. Dat zie je in de cijfers. Een online bestelling is gemiddeld vier keer groter dan een bestelling in de winkel. Het innoverende systeem centraliseert en automatiseert bestellingen, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden en meer tijd is voor andere zaken. Bovendien heeft u op het einde van de dag minder overschotten want dankzij de webshop weet u vooraf wat u moet maken tegen wanneer.  

Consumenten profiteren er ook van door de mogelijkheid te hebben om eenvoudig bij hen thuis te bestellen, de beschikbaarheid van hun product te garanderen en minder tijd te verspillen aan wachtrijen. 

Als u een webshop wenst te lanceren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bakeronline.be of info@puratos.be.

Startup Stock Photos