Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Bakkersonline

Bakkersonline, uw webshop in slechts één klik

In 2018 verwierf Puratos de Belgische start-up Bakkersonline, waarmee artisans hun gepersonaliseerde online webshop kunnen maken.

Een innoverende dienst voor een betere consumentenervaring

Bakkersonline is een kant-en-klare oplossing voor het aanmaken van uw online winkel. Dit omvat:

  • Een professionele fotoshoot met de bakker om zijn producten te fotograferen 
  • Training om de functionaliteit van de online winkel eenvoudig te beheren 
  • Software om automatisch te printen in de winkel 
  • Gepersonaliseerde communicatiekit voor een optimale communicatie in uw bakkerij naar uw klanten toe 
  • Een toegewijd ondersteuningsteam

Hoe werkt Bakkersonline?

Video afspelen

Ontdek nu ook Bakkersonline Light

In deze uitdagende tijd waarin de toegang tot winkels ernstig beperkt is, zoeken consumenten meer naar een manier om online te bestellen en betalen. Het goede nieuws is dat Puratos en Bakkersonline de bakkers willen helpen met het opzetten van hun webshop, gratis en snel. Zo kunnen ze profiteren van de voordelen om binnen de 48u online te kunnen verkopen.

Zonder contractuele voorwaarden of extra kosten kan u een gepersonaliseerde webshop met een assortiment van 20 producten laten maken door onze digitale BakkersOnline expert en dit totdat u 250€ omzet per maand genereert via Bakeronline verkoop.

Bakkersonline, een dienst aanbevolen door de klanten

Bakkersonline is zeer populair in België, doordat de klanten het aanbevelen. Dankzij hun gepersonaliseerde online winkel hebben onze klanten hun aantal bestellingen zien toenemen. Ze konden ook nieuwe, meer digitaal gefocust klanten bereiken. Het innoverende systeem centraliseert en automatiseert bestellingen, waardoor ze gemakkelijker te beheren zijn.

Consumenten profiteren er ook van door de mogelijkheid te hebben om eenvoudig bij hen thuis te bestellen, de beschikbaarheid van hun product te garanderen en minder tijd te verspillen aan wachtrijen.

Als u een webshop wenst te lanceren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bakeronline.com of info@puratos.be.

Startup Stock Photos