Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Industrial Bakery Competence Center

Helpen op industrieel niveau

Industriële en semi-industriële bakkerijen wereldwijd staan voor uitdagingen die verschillen van diegenen waar de artisanale bakker mee te maken krijgen. Dit voornamelijk door verschillen op schaal en snelheid van productie. Om onze industriële klanten hiermee te helpen, richtten we het Industrieel Bakkerij Competentie Centrum (IBCC) op.

Pilootproject

Het IBCC biedt aan onze klanten de nodige faciliteiten en tools om specifieke bakkerijoplossingen te ontwikkelen, en om nieuwe applicaties te onderzoeken en te testen alvorens de productie op te starten. De IBCC zijn volledig uitgeruste pilootbakkerijen die specifiek ontwikkeld zijn voor het maximaliseren van technologische innovatie en de efficiëntie van de productie te verbeteren.


Klantgerichte oplossingen

In het IBCC houden onze lokale teams van onderzoekers en technische adviseurs de huidige trends, gerelateerd aan ingrediënten, interacties, productieprocessen en technologieën, nauwlettend in het oog. In ruil hiervoor krijgen onze klanten een compleet pakket van klantgerichte oplossingen. Deze bevatten het aanleveren van ingrediënten, het ontwikkelen van afgewerkte producten en recepten die aansluiten bij hun materialen en productieprocessen, alsook procesimplementatie en productevaluatie.

Het IBCC biedt ook trainingen over bepaalde industriële applicaties en technologieën zodat onze klanten altijd operationeel blijven op het randje van de bakkerijwetenschap en innovatie.

Om hierover meer te weten te komen, bezoek onze Contacten pagina en kom in contact met uw lokale Puratos vertegenwoordiger.