Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Chocolate Center


De geschiedenis van chocolade

We zijn gepassioneerd door zeldzame chocolades – diegenen afkomstig uit een exclusieve plaats ter wereld. we hebben een volledig gamma ter beschikking, gaande van 100% organisch, fair trade, en de ‘Gemaakt in België’ Belcolade, tot een assortiment lokaal geproduceerde echte chocolade van hoogstaande kwaliteit. We produceren ook imitatiechocolade en vullingen voor verschillende applicaties in bakkerij, patisserie en chocolade.

Centrum voor excellentie

Onze passie voor smaak in chocolade stopt hier niet.

We hebben een Chocolate Center in Erembodegem, tegen Aalst, toegewijd aan het vakmanschap voor het maken van chocolade. We zijn er gespecialiseerd in het delen van kennis over chocolade en zijn productie.

Het Belcolade Chocolate Center organiseert opleidingen en seminaries waar je meer kan leren van ’s werelds grootste chocolatiers en patissiers. We combineren technische kennis, smaak en productie. Ons Chocolate Center werkt ook aan de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe productieprocessen en nieuwe technologieën met machinefabrikanten en partners.

Wil u meer weten over het Belcolade Chocolate Center, bezoek dan onze Contactpagina. We kijken ernaar uit om met u in contact te komen.