Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Onze engagementen voor een betere planeet

Bij Puratos weten we hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet te zorgen. We reduceren, hergebruiken en recycleren ons afval zo veel mogelijk en we hebben ons ertoe verbonden onze bossen en de biodiversiteit te helpen beschermen. Daarnaast streven we ernaar om onze ingrediënten op verantwoorde wijze aan te kopen, met een minimale impact op de planeet. Maar vandaag is dat niet langer voldoende. Daarom zijn we een reeks duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen aangegaan: een CO2-neutrale werking tegen 2025evenwichtig watergebruik tegen 2030 en zero gestort afval wereldwijd tegen 2030

We weten dat een doel zonder plan niet meer is dan een droom. Daarom hebben we de volgende manieren bedacht om onze doelstellingen te behalen. Raadpleeg voor meer informatie ons jaarlijkse duurzaamheidsrapport. 

Verantwoorde inkoop

Verantwoorde inkoop

Om hoogkwalitatieve ingrediënten te produceren voor de bakkerij-, patisserie- en chocolade-industrie, koopt Puratos wereldwijd tal van verschillende grondstoffen in. We hebben ons voor 100% verbonden tot duurzame bevoorrading en we werken in een open dialoog samen met de mensen in onze toeleveringsketen.

Milieu

Milieu

We willen een positieve impact op de samenleving tot stand brengen. Daarom leggen wij plannen ten uitvoer om CO2-neutraal te worden, verantwoord met water om te springen en afval te verminderen.

Onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst

We verbinden ons ertoe een positieve impact te hebben op de samenleving - een grote verantwoordelijkheid die wij niet licht opvatten. Via onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst zetten wij ons in voor een holistisch bedrijfsmodel: een model dat duurzaam, respectvol en evenwichtig is.

Beter leven

Hoe ambitieus onze doelstellingen en hoop voor de toekomst van de planeet ook zijn, bij Puratos komen onze mensen altijd op de eerste plaats. We zorgen voor een balans tussen innovatie en traditie om een superieure kwaliteit te leveren die nooit met onze waarden in conflict komt en we stellen alles in het werk om ons succes te delen met degenen die met ons optrekken in dit avontuur.