Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Onze engagementen voor een beter leven

Hoe ambitieus onze doelstellingen en hoop voor de toekomst van de planeet ook zijn, bij Puratos komen onze mensen altijd op de eerste plaats. We zorgen voor een balans tussen innovatie en traditie om een superieure kwaliteit te leveren die nooit met onze waarden in conflict komt en we stellen alles in het werk om ons succes te delen met degenen die met ons optrekken in dit avontuur.

We werken in harmonie met de gemeenschappen waarvan we deel uitmaken: we streven naar een veilig en stabiel inkomen voor boeren wereldwijd en we investeren in opleidingsopportuniteiten die levens kunnen veranderen op onze bakkerijscholen.  We zijn er voor onze werknemers en we verbinden ons ertoe een zorgzame werkomgeving te scheppen die diversiteit verwelkomt en persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Onze langetermijndoelstellingen:

Gemeenschappen:

  • Uitkomen op een jaarlijkse Chocoladebonus van 4 miljoen euro tegen 2025; 
  • Elk jaar een nieuwe bakkerijschool openen;
  • Tegen 2030 1.000 studenten binnen het Bakkerijscholenprogramma hebben; 
  • Ons als inclusieve werkplek blijven inzetten voor diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. 

Erfgoed:

  • De 5 inheemse Mexicaanse cacaovariëteiten en de fruitbiodiversiteit in stand houden
  • 10.000 desemvarianten registreren in onze digitale bibliotheek om meer inzicht te verwerven in biodiversiteit. 

Erfgoed

Erfgoed

Bakken en chocolade maken behoren tot de oudste en meest gewaardeerde vaardigheden van de mens. We zijn trots op onze rol om dit erfgoed in stand te houden.

Mensen

Mensen

Onze beloften waarmaken kunnen we alleen dankzij de hulp van een getalenteerde groep mensen. De mensen bij Puratos maken ons tot wie we zijn, en zij brengen onze waarden tot leven.

Gemeenschappen

Gemeenschappen

Wij werken in harmonie met de gemeenschappen waarvan we deel uitmaken: we streven naar een veilig en stabiel inkomen voor boeren wereldwijd en we investeren in opleidingsopportuniteiten die levens kunnen veranderen op onze bakkerijscholen.

Onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst

We verbinden ons ertoe een positieve impact te hebben op de samenleving - een grote verantwoordelijkheid die wij niet licht opvatten. Via onze engagementen tegenover u en de generaties van de toekomst zetten wij ons in voor een holistisch bedrijfsmodel: een model dat duurzaam, respectvol en evenwichtig is.

Betere planeet

Bij Puratos weten we hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet te zorgen. We reduceren, hergebruiken en recycleren ons afval zo veel mogelijk en we hebben ons ertoe verbonden onze bossen en de biodiversiteit te helpen beschermen. Daarnaast streven we ernaar om al onze ingrediënten op verantwoorde wijze aan te kopen, met een minimale impact op de planeet.