Patisserie

Puratos-ingrediënten

Welk type ingrediënten hebt u nodig?

Margarines en Mimetic

Margarines en vetten zijn een cruciaal ingrediënt, en zorgen voor een mooie laminatie van viennoiserie en bladerdeeg.

Cake & biscuit mixen

Met onze cake- en biscuitmixen creëert u een eindeloze variëteit aan cakeproducten, op een snelle, eenvoudige en kostenefficiënte manier.

Mixen voor patisseriecrèmes

Dankzij deze mixen maken bakkers en patissiers een heerlijke, veelzijdige patisseriecrème.

Mixes voor fijne patisserie

Het assortiment mixen voor fijne patisserie biedt u hoogkwalitatieve ingrediënten, exclusieve smaken en gegarandeerde versheid.

Mixen voor bavarois en mousses

Met onze mixen voor bavarois en mousses creëert u heerlijke en gesofisticeerde desserts, in alle vormen en groottes.

Geconcentreerde fruitpasta's

Onze geconcentreerde fruitpasta's geven een fris smaken- en kleurenboeket aan al uw bereidingen.

Afdekgelei & spiegels

Afdekgeleiën en spiegels zorgen ervoor dat uw producten in het oog springen, en zetten passanten om in klanten.

Vullingen

Ontdek de fruit-, chocolade-, noten- en crèmevullingen, afgestemd op uw producten en productieproces.

Glazuren & Ganaches

Geen cupcake, donut of brownie is compleet zonder een glazuur of een ganache.

Plantaardige room

De plantaardige room van Puratos maakt het verschil op smaak en stabiliteit.

Inspiratie

Op zoek naar een recept?