Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Forest Fruit Indulgence Dessert

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Pistachebiscuit
  2. Roos - rode fruitvulling
  3. Witte plantaardige mousse
  4. Witte plantaardig glassage
  5. Knapperige rode fruitcoating

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Maak eerst de pistachebiscuit (1) en ontvorm deze biscuit niet.
  • Spuit er wat witte plantaardige mousse (3) op en plaats er de bevroren roos-rode fruitvulling (2) op.
  • Vul de vorm verder op met de mousse (3). Vul ook halve siliconen bolvormen van 4 cm diameter met de plantaardige mousse (3) en vries in.
  • Ontvorm het eerste taartje en dip het taartje in de opgewarmde rode fruitcoating (5) en versier met wat poedersuiker.
  • Ontvorm de bolvormen plantaardige mousse en glaceer de halve bolvormen gevuld met mousse met de witte plantaardig glaçage (4) en leg bovenop het vorige taartje.
  • Versier met een decoratie gemaakt van Belcolade Selection W. Plant-Based Cacao-Trace.