Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Donkere plastische chocolade | ||
Glucose | 600 | |
Miroir L'original Neutre (neutraal) | 250 | |
Belcolade Premium Dutch Cocoa Powder | 150 | |
450 | ||
Belcolade Selection Noir Cacao-Trace | 1250 | |
2. Gekleurde cacaoboter | ||
Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter CB1 | 100 | |
Vet-oplosbare kleurstof | 8-9 |
Verwarm de glucose tot 40°C en meng deze met de Miroir l’Original Neutre en het Premium Dutch Cocoa Powder. Smelt de Blanc Intense en Selection Noir Cacao-Trace drops tot 32°C en voeg deze toe aan de 1ste bereiding. Laat kristalliseren gedurende 12 uur voor gebruik.
Verwarm de Pure Prime Pressed Cocoa Butter tot 45°C en voeg de kleurstof toe. Mix met een handmixer. Verwerk de gekleurde cacaoboter aan 28°C. Geel = 8 g geel + 1 g titaandioxide Rood = 8 g rood + 1 g geel
Het duiveltje wordt gemouleerd met getempereerde Belcolade Selection Lait Cacao-Trace en afgespoten met rood gekleurde Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter.