Meng alle ingrediënten samen tot een homogeen deeg. Rol het deeg uit op 5 mm. Bak deze af in een oven van 180˚C gedurende +/- 12 min. Wanneer de krokante bodem uit de oven komt, onmiddellijk de gewenste hartvorm uitsteken.
Smelt de Pure Prime Pressed Cocoa Butter Cacao-Trace en mix hieronder de witte poederkleurstof met een staafmixer.
Breng de melk, de glucose en de poederkleurstof violet samen aan de kook. Meng met de Selection Lait drops. Voeg hier de geweekte gelatineblaadjes aan toe. Voeg nu de Miroir l’Original Neutre toe en mix met een staafmixer. Laat één nacht harden in de koeling. Verwerk de glassage aan 38°C.
Voor dit gebak gebruiken we 3D hartvormen. Gebruik de vormen eerst om het interieur te maken. Vul de vormen met 100 g cassismousse (3) en dresseer hierop 80 g cassiscoulis (4). Sluit af met een amandelbiscuit (2) die precies even groot is. Vries deze goed in en ontvorm eens diepgevroren. Vul daarna de vormen voor de helft met champagnemousse (5). Haal de randen op om luchtbelletjes te vermijden en plaats hierin het interieur. Vul de vorm af met champagnemousse (5) maar zorg dat de krokante bodem (1) binnen de vorm valt. Na ontvormen, direct afspuiten met de witte spuitchocolade (6) en afwerken met de kleine druppeltjes chocoladeglassage violet (7) en Puratos Miroir l’Original Neutre.