Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Café Ambré

Ingrediënten

Compositie

Vorm : Chocolate World CW12032
  1. Gezouten koffiekaramel
  2. Krokant met koffie
  3. Gekleurde cacaoboter

Werkwijze

Opbouw

  • Mouleer de met cacaoboter gekleurde (3) vormen met getempereerde Belcolade Selection Amber Cacao-Trace.
  • Laat kristalliseren gedurende 1 uur aan 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.
  • Spuit de gezouten koffiekaramel (1) in de gemouleerde vorm.
  • Plaats de krokant met koffie (2) op de karamel.
  • Sluit de vorm af met getempereerde Belcolade Selection Amber Cacao-Trace.
  • Ontvorm indien mogelijk.
  • Bewaar op 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.