Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Buche Blanc Appel-Mango

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Voor 6 buches van 50 cm

  1. Chocoladecake
  2. Pecan pralinévulling
  3. Krokante bodem
  4. Appel-mangovulling
  5. Witte chocolademousse met kokos
  6. Witte chocoladeglassage

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Er is momenteel geen bestand beschikbaar om te downloaden.

OPBOUW

  • Maak een montage met de twee plakken chocoladecake (1) bovenop de krokante bodem (3).
  • Strijk 1200 g pecan pralinévulling (2) gelijkmatig uit tussen de twee plakken chocoladecake.
  • Plaats in de diepvries.
  • Snijd vervolgens in 6 banden van ongeveer 5,5 cm breed.
  • Verdeel daarna 450 g appel-mangovulling (4) over elke band en plaats opnieuw in de diepvries.
  • Verdeel ongeveer 730 g witte chocolademousse met kokos (5) in een buchevorm.
  • Duw de bevroren montage met cake en praliné in de mousse tot deze gelijk komt met de rand van de vorm.
  • Plaats opnieuw in de diepvries.
  • Ontvorm de buche en overgiet met de witte chocoladeglassage (6).