Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Buche Lait Pistache

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Voor 6 buches van 50 cm
  1. Pistachebiscuit
  2. Framboos-kalamansivulling
  3. Krokante bodem
  4. Pistache melkchocolademousse
  5. Pistache chocoladeglassage

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Er is momenteel geen bestand beschikbaar om te downloaden.

OPBOUW

  • Maak een montage door de vier plakken pistachebiscuit (1) op elkaar te stapelen bovenop de krokante bodem (3).
  • Strijk tussen elke laag biscuit een laag van ongeveer 540 g framboos-kalamansivulling (2) uit.
  • Plaats vervolgens in de diepvries.
  • Snijd zes banden van ongeveer 5,5 cm breed.
  • Verdeel ongeveer 850 g pistache melkchocolademousse (4) in een buchevorm en plaats de montage met biscuit en framboos voorzichtig in de mousse.
  • Druk aan tot de bovenkant gelijk komt met de rand van de vorm.
  • Plaats opnieuw in de diepvries.
  • Ontvorm de buche en overgiet met de pistache chocoladeglassage (5).