Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Buche Origins Vietnam

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Voor 6 buches van 50 cm
  1. Hazelnotenbiscuit
  2. Gezouten karamel
  3. Koffiemousse
  4. Vietnam chocolademousse
  5. Krokante bodem
  6. Cacaodecoratie

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Er is momenteel geen bestand beschikbaar om te downloaden.

OPBOUW

  • Plaats de hazelnotenbiscuit (1) van 12 cm breed in een kleine buchevorm.
  • Spuit hierover een strook gezouten karamel (2) van 170 g over de volledige lengte van de vorm.
  • Verdeel vervolgens ongeveer 300 g koffiemousse (3) over de karamel en plaats het geheel in de diepvries.
  • Ontvorm zodra mogelijk.
  • Plaats daarna de hazelnotenbiscuit (1) van 17,5 cm breed in een buchevorm.
  • Verdeel ongeveer 500 g Vietnam chocolademousse (4) over de vorm en chemiseer.
  • Duw het bevroren interieur voorzichtig in de chocolademousse tot net onder de rand.
  • Sluit af met de krokante bodem (5) en plaats opnieuw in de diepvries.
  • Ontvorm, strijk de buitenkant van de biscuit in met Miroir l’Original Neutre en werk af met de cacaodecoratie (6).