Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Happy 2026

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Voor 12 taarten van 18 cm
  1. Chocolade meringue (decor)
  2. Crémeux Marcona Blanc
  3. Amandel-cacaobeslag
  4. Krokante bodem
  5. Chocolademousse Noir Intense
  6. Chocoladeglassage Noir

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Er is momenteel geen bestand beschikbaar om te downloaden.

OPBOUW

  • Voor het interieur, verdeel 100 g krokante bodem(4) in een ring van 16 cm en plaats er meteen een schijf van het gebakken amandel-cacaobeslag (3) op.
  • Verwijder de ring en spuit 200 g crémeux Marcona Blanc (2) in een spiraal op het beslag.
  • Plaats in de diepvries.
  • Voor de opbouw plaats je ringen van 18 cm op een plaat voorzien van een plastic sheet en breng je een plastic band van 5 cm aan in de ring.
  • Vul elke ring met 275 g chocolademousse Noir Intense (5).
  • Duw het bevroren interieur met een draaiende beweging en de krokante kant naar boven in de mousse tot gelijk met de rand.
  • Plaats opnieuw in de diepvries.
  • Na het ontvormen worden de taarten overgoten met de chocoladeglassage Noir (6).
  • Werk de zijkanten af met staafjes van chocolade meringue (1) als knipoog naar de klassieker.