Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Buche Amber Caramel

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Voor 6 buches van 50 cm
  1. Amandelbiscuit
  2. Gebakken meringue
  3. Passiekaramel
  4. Amber chocolademousse
  5. Krokante bodem
  6. Nougatine decoratie

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Er is momenteel geen bestand beschikbaar om te downloaden.

OPBOUW

  • Plaats de amandelbiscuit (1) van 17,5 cm breed in een buchevorm.
  • Verdeel ongeveer 225 g amber chocolademousse (4) over de vorm en chemiseer.
  • Spuit vervolgens ongeveer 140 g passiekaramel (3) over de lengte op de platte kant van de gebakken meringue (2) en sluit af met een tweede gebakken meringue (2).
  • Plaats dit geheel voorzichtig in de amber chocolademousse en druk lichtjes aan.
  • Vul de vorm verder af met ongeveer 200 g extra amber chocolademousse.
  • Plaats daarna de band van 6 cm amandelbiscuit en de krokante bodem (1+5) bovenop de mousse.
  • Plaats in de diepvries.
  • Ontvorm, strijk de buitenkant van de biscuit in met Miroir l'Original Neutre en bedek met de nougatine decoratie (6).

TIP: Strijk de meringue staven in met gesmolten Selection Amber Cacao-Trace zodat ze langer hun krokantheid bewaren éénmaal in de bûche.