Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Coco Exotic

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Zanddeeg
  2. Krokante Bodem
  3. Karamel met Kokos
  4. Mango-passievulling
  5. Opgeklopte Chocoladeroom Blanc Kokos
  6. Neutrale Glassage
Recept voor 32 stuks

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Breng op de bodem van de tartelette (1) een laagje krokante bodem (2) aan. Spuit hierop een spiraal van de karamel met kokos (3) en daarop de mango-passievulling (4).
  • Plaats een dun schijfje biscuit en werk het oppervlak af met een bol opgeklopte chocoladeroom blanc kokos (5).
  • Neem met een warme ijslepel een schep uit de bol en plaats het geheel kort in de diepvries om vervolgens de ruimte op te vullen met de mango-passievulling (4).
  • Plaats terug in de diepvries om daarna het oppervlak in de neutrale glassage (6) te dippen.

Ontdek

Gelijkaardige recepten