Tartelette Noir Myrtille

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Zanddeegbodem
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Zout 2
2. Krokante chocoladeglassage
Belcolade Noir Selection C501/J - blokken 700
Patisfrance Praliné Noisette 50% 200
Koolzaadolie 100
Patisfrance Crousticrep Blond 100
3. Blauwe bessencompote
Topfil Wild Blueberry 70% CL Q.S.
4. Chocoladecrémeux
Melk 460
Verse room (35% v.g.) 460
Suiker 95
Eigeel 185
Belcolade Noir Selection C501/J - blokken 630
5. Opgeklopte chocoladeroom
Verse room (35% v.g.) 800
Belcolade Noir Selection C501/J - blokken 255
Invertsuiker 50
Chantypak

Werkwijze

Zanddeegbodem

Krokante chocoladeglassage

Blauwe bessencompote

Chocoladecrémeux

Opgeklopte chocoladeroom

Compositie

  1. Zanddeegbodem
  2. Krokante chocoladeglassage
  3. Blauwe bessencompote
  4. Chocoladecrémeux
  5. Opgeklopte chocoladeroom

Opbouw

Coat de zanddeegbodem (1) aan de binnenkant met de krokante chocoladeglassage (2). Voorzie een dun laagje blauwe bessencompote van 150 g (3) op de bodem. Vul de rest van de bodem tot de rand met 200 g chocoladecrémeux (4) en laat uitkristalliseren in de koeling. Werk het gebak af met de opgeklopte chocoladeroom (5) en decoreer naar keuze.

Ontdek

Related recipes