Tartelette Blanc Framboise

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Zanddeegbodem
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eiren 100
Zout 2
2. Krokante chocoladeglassage
Blanc Intense Cacao-Trace 700
Patisfrance Praliné Noisette 50% 200
Koolzaadolie 100
Patisfrance Crousticrep Blond 100
3. Frambozencompote
Topfil Raspberry 70% CL Q.S.
4. Chocoladecrémeux
Gelatinepoeder (180 bloom) 8
Water 40
Melk 460
Verse room (35% v.g.) 460
Suiker 95
Eigeel 185
Blanc Intense Cacao-Trace 850
Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter CB1 50
5. Opgeklopte chocoladeroom
Verse room (35% v.g.) 800
Blanc Intense Cacao-Trace 350
Chantypak 200

Werkwijze

Zanddeegbodem

Krokante chocoladeglassage

Frambozencompote

Chocoladecrémeux

Opgeklopte chocoladeroom

Compositie

  1. Zanddeegbodem
  2. Krokante chocoladeglassage
  3. Frambozencompote
  4. Chocoladecrémeux
  5. Opgeklopte chocoladeroom

Opbouw

Coat de zanddeegbodem (1) aan de binnenkant met de krokante chocoladeglassage (2). Voorzie een dun laagje frambozencompote van 150 g (3) op de bodem. Vul de rest van de bodem tot de rand met 200 g chocoladecrémeux (4) en laat uitkristalliseren in de koeling. Werk het gebak af met de opgeklopte chocoladeroom (5) en decoreer naar keuze.

Ontdek

Related recipes