Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Zanddeeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Zout | 2 | |
2. Krokante vulling | ||
Patisfrance Praliné Noisette 50% | 500 | |
Belcolade Blanc Selection | 120 | |
Patisfrance Crousticrep Blond | 150 | |
3. Pistachecrème | ||
Water | 350 | |
Cremyvit | 140 | |
Chantypak | 125 | |
Room (35% v.g.) | 125 | |
Summum Pistache | ||
4. Frambozencoulis | ||
PatisFrance Starfruit Framboise (framboos) | 50 | |
Miroir L'original Neutre (neutraal) | 50 |
Vul de zanddeegbodem (1) met een dun laagje krokante vulling (2). Spuit vervolgens een spiraal pistachecrème (3) in de zanddeegbodem. Werk af met verse frambozen en vul de middelste frambozen met de frambozencoulis (4).