Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Lait Koffie

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Zanddeeg
  2. Krokante Bodem
  3. Koffiesiroop
  4. Crémeux Chocolat Café
  5. Opgeklopte Chocoladeroom Lait Café
  6. Koffiecrumble
Recept voor 32 stuks

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Steek een dun schijfje biscuit uit die in de tartelette past, sauceer deze met de koffiesiroop (3) en plaats in de diepvries.
  • Breng op de bodem van de tartelette (1) een laagje krokante bodem (2) aan. Vul de tartelette tot de helft met de crémeux chocolat café (4), plaats hierin het schijfje biscuit en laat uitkristalliseren in de koeling.
  • Na uitkristalliseren, de tartelette gelijk strijken met de opgeklopte chocoladeroom lait café (5) om dan het oppervlak op te spuiten met meerdere banen. Spuit de eerste banen uit elkaar en bestrooi met Cacaopoeder Cacao-Trace. Spuit hiertussen terug banen om zo het afwisselende effect te hebben.
  • Decoreer royaal met de koffiecrumble (6).

Ontdek

Gelijkaardige recepten