Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Lait Poire

Ingrediënten

Werkwijze

Zanddeegbodem

Krokante chocoladeglassage

Perencompote

Chocoladecrémeux

Opgeklopte chocoladeroom

Compositie

  1. Zanddeegbodem
  2. Krokante chocoladeglassage
  3. Perencompote
  4. Chocoladecrémeux
  5. Opgeklopte chocoladeroom

Opbouw

Coat de zanddeegbodem (1) aan de binnenkant met de krokante chocoladeglassage (2). Voorzie een dun laagje perencompote van 150 g (3) op de bodem. Vul de rest van de bodem tot de rand met 200 g chocoladecrémeux (4) en laat uitkristalliseren in de koeling. Werk het gebak af met de opgeklopte chocoladeroom (5) en decoreer naar keuze.

Ontdek

Gelijkaardige recepten