Tartelette Lait Poire

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Zanddeegbodem
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Zout 2
2. Krokante chocoladeglassage
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace 700
Patisfrance Praliné Noisette 50% 200
Koolzaadolie 100
Patisfrance Crousticrep Blond 100
3. Perencompote
Topfil Pear 70% CL Q.S.
Citroensap of limoensap Q.S.
4. Chocoladecrémeux
Melk 460
Verse room (35% v.g.) 460
Suiker 95
Eigeel 185
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace 860
Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter CB1 90
5. Opgeklopte chocoladeroom
Verse room (35% v.g.) 800
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace 450
Chantypak 200

Werkwijze

Zanddeegbodem

Krokante chocoladeglassage

Perencompote

Chocoladecrémeux

Opgeklopte chocoladeroom

Compositie

  1. Zanddeegbodem
  2. Krokante chocoladeglassage
  3. Perencompote
  4. Chocoladecrémeux
  5. Opgeklopte chocoladeroom

Opbouw

Coat de zanddeegbodem (1) aan de binnenkant met de krokante chocoladeglassage (2). Voorzie een dun laagje perencompote van 150 g (3) op de bodem. Vul de rest van de bodem tot de rand met 200 g chocoladecrémeux (4) en laat uitkristalliseren in de koeling. Werk het gebak af met de opgeklopte chocoladeroom (5) en decoreer naar keuze.

Ontdek

Related recipes