Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Slagroomtaart

Ingrediënten

Werkwijze

1. Biscuit

Klop alle ingrediënten samen op gedurende 7 min. op hoge snelheid. Vul biscuitvormen van 25 cm Ø met 350 g beslag. Bak af op 180°C gedurende 18 à 20 min.

2. Slagroom

Klop beide ingrediënten samen op tot een spuitbare massa.

Opbouw

Snij de gebakken biscuit (1) in 2 en verdeel 200 g slagroom op één van de biscuits. Beleg deze met ananas uit blik en een spiraal Puratos Topfil Mandarin Smooth 60%. Plaats hierop de 2de biscuit en maskeer deze met de slagroom (2). Werk af met stukjes vers fruit. 

Opbouw

Snij de gebakken biscuit (1) in 2 en verdeel 200 g slagroom op één van de biscuits. Beleg deze met ananas uit blik en een spiraal Puratos Topfil Mandarin Smooth 60%. Plaats hierop de 2de biscuit en maskeer deze met de slagroom (2). Werk af met stukjes vers fruit.

Ontdek

Gelijkaardige recepten