Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Slagroomtaart met chocolade

Ingrediënten

Werkwijze

1. Biscuit

Klop alle ingrediënten samen op gedurende 7 min. op hoge snelheid. Vul biscuitvormen van 25 cm Ø met 350 g beslag. Bak af op 180°C gedurende 18 à 20 min.

2. Chocoladeroom

Verwarm de room met de Chantypak tot 60°C en giet deze op de chocolade en de suiker. Mix alles tot een homogene massa en laat de chocoladeroom minimaal 12 uur rusten. Klop op als slagroom.

3. Kersenvulling

Klaar voor gebruik.

Opbouw

Snij de gebakken biscuit (1) in 2. Verdeel 200 g chocoladeroom (2) op één van de biscuits en breng hierop 150 g kersenvulling (3) aan. Plaats hierop de 2de biscuit en maskeer deze met de chocoladeroom (2). Werk af met chocoladeroom en een kers. 

Ontdek

Gelijkaardige recepten