Abri-croute

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Zanddeeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 320
Suiker S1 90
Eieren 90
Eigeel 55
Bakpoeder 8
2. Abrikozenvulling
Topfil Finest Apricot 70% CL 1000

Opbouw

Bekleed een tartelettevorm met een schijf van het uitgerolde zanddeeg (1) maar verwijder het overtollige deeg nog niet. Vul de tartelette tot aan de rand met de abrikozenvulling (2). Plaats een 2de schijf uitgerolde zanddeeg bovenop de abrikozenvulling en duw het overtollige deeg af op de rand van de vorm. Plaats in de diepvries. Haal de tartelettes 20 min. voor het afbakken uit de diepvries. Bak af op 190°C gedurende 25 min. Laat even afkoelen alvorens te ontvormen.

Werkwijze

1. Zanddeeg
Meng alle ingrediënten samen op lage snelheid tot een homogeen deeg. Rol uit op 4 mm om te verwerken.

2. Abrikozenvulling
Klaar voor gebruik.