Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sintercake speculoos-mandarijn

Ingrediënten

Werkwijze

1. Cakebeslag speculoos
Meng alle ingrediënten, behalve de donkere cassonade en de kaneel, met de vlinder op gemiddelde snelheid gedurende 4 min. Meng de cassonade en de kaneel droog en voeg deze als laatste toe. Meng tot een gelijkmatige verdeling.

2. Marsepein-mandarijnvulling
Maak een homogene massa van de marsepein met de Topfil Mandarine 60% door deze er geleidelijk aan toe te voegen.

3. Amandelpralin
Meng alle ingrediënten samen.

Compositie

  1. Cakebeslag speculoos
  2. Marsepein-mandarijnvulling
  3. Amandelpralin

Opbouw

Neem een ring van 16 cm en voorzie deze van bakpapier. Vul hem met 300 g cakebeslag speculoos (1) en spuit hierin doppen met de amandel-mandarijnvulling (2) (120 g). Bestrooi de cake rijkelijk met de amandelpralin (3). Bak het geheel af op 180°C gedurende 35-45 min. met gesloten damp sleutel.

Ontdek

Gelijkaardige recepten