Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Zanddeegbodem | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic 32 | 400 | |
Eieren | 100 | |
Zout | 2 | |
2. Amandelbiscuit | ||
Tegral Biscuit | 375 | |
Tegral Amanda | 125 | |
Eieren | 375 | |
Water | 50 | |
3. Vruchtencoulis | ||
PatisFrance Starfruit Fraise (aardbei) | 560 | |
Limoensap | 60 | |
Water | 120 | |
Verse basilicumblaadjes | 12 st | |
Bavarois Neutre (neutraal) | 60 | |
4. Citroencrème | ||
Puratos Deli Lemon Pie | 1400 | |
* Recept voor 8 taarten van 16 cm diameter |
Verwarm de Starfruit Fraise, het limoensap en het water tot 60°C. Voeg de basilicumblaadjes toe en meng de Bavarois Neutre onder deze compositie. Verdeel 100 g vruchtencoulis per ring over de ringen met amandelbiscuit (2). Plaats in de diepvries.
Verwarm de Deli Lemon Pie tot ± 60°C.
Verdeel 175 g warme citroencrème (4) per zanddeegbodem (1). Duw de bevroren schijf amandelbiscuit en vruchtencoulis (2+3) mooi centraal in de citroencrème tot deze gelijk komt met de rand. Laat afkoelen en werk af met verse aardbeien gemengd met Puratos Harmony Sublimo Neutre en decoratie naar keuze.