Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Chocoladetaart Amber Pomme

Ingrediënten

Werkwijze

Biscuit met pecannoten

Appelcompote

Chocolademousse

Krokante chocoladeglassage

Chocoladeglassage

Compositie

  1. Biscuit met pecannoten
  2. Appelcompote
  3. Chocolademousse
  4. Krokante chocoladeglassage
  5. Chocoladeglassage

Opbouw

Maak een interieur met 2 schijven biscuit met pecannoten van 16 cm diameter (1) en 200 g appelcompote (2) in een inox ring met een diameter van 16 cm. Plaats in de diepvries. Ontvorm het interieur en overgiet met de krokante chocoladeglassage (4). Vul een inox ring met een diameter van 18 cm met 300 g chocolademousse (3) en plaats het interieur (1+2+4) centraal in de mousse. Duw tot de chocolademousse en het interieur op gelijke hoogte komen met de rand van de inox ring. Plaats opnieuw in de diepvries. Ontvorm en overgiet de taart met de chocoladeglassage (5). Werk af met decoratie naar keuze.

Ontdek

Gelijkaardige recepten