Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Mont Blanc Pistache

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Zanddeeg
  2. Miserablebiscuit
  3. Frambozenvulling
  4. Opgeklopte Chocoladeroom Blanc Pistache
  5. Gebakken Meringue
Recept voor 32 stuks

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Strijk de tartelette (1) in met een laagje witte chocolade en plaats hierop een schijf miserablebiscuit (2).
  • Vul de tartelette op met de frambozenvulling (3) en spuit daarop de opgeklopte chocoladeroom blanc pistache (4).
  • Hou 1-2 cm ruimte van de rand en beleg met stukken gebakken meringue (5) om een sneeuwlandschap te bekomen.
  • Licht afsuikeren met raftisnow en/of bloemsuiker en decoreren met stukjes pistache en verse frambozen.

Ontdek

Gelijkaardige recepten