Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Paasnestje Amber Pomme

Ingrediënten

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Biscuit met pecannoten
  2. Appelcompote
  3. Chocolademousse
  4. Krokante chocoladeglassage
  5. Opgeklopte chocoladeroom

Opbouw

Vul een siliconen mat met halve bolletjes (Flexipan® 1489 K16) met de appelcompote (2) en sluit af met een schijfje biscuit met pecannoten (1). Plaats in de diepvries. Vul een siliconen mat met halve bollen (Flexipan® 1896 C50) tot de helft met de chocolademousse (3). Ontvorm de interieurs (1+2) en duw deze in de chocolademousse (3). Plaats in de diepvries. Draai de siliconen mat om zodat de bolle kant naar boven ligt. Duw de zijkant in om een putje te bekomen. Ontvorm en dompel de gebakjes in de krokante chocoladeglassage (4). Plaats de gebakjes op de ingedeukte zijde. Werk af met de opgeklopte chocoladeroom (5) en decoratie naar keuze.

Ontdek

Gelijkaardige recepten