Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Pims

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Zanddeeg
  2. Krokante Bodem
  3. Crémeux Chocolat Noir Orange
  4. Opgeklopte Chocoladeroom
  5. Mandarijn-orangettevulling
  6. Chocoladedecor
Recept voor 32 stuks

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Breng op de bodem van de tartelette (1) een laagje krokante bodem (2) aan.
  • Vul de tartelette tot 2/3de met de crémeux chocolat noir (3) en plaats een dun laagje amandelbiscuit. Laat uitkristaliseren in de koeling.
  • Eens uitgekristaliseerd, hierop met de opgeklopte chocoladeroom (4) een open ring spuiten en vul dan de ontstane ruimte met de mandarijn-orangettevulling (5). 
  • Plaats het geheel kort in de diepvries om daarna de dunne schijf chocoladedecor (6) erop te plaatsen.
  • Verwarm deze licht met een heteluchtpistool zodat deze de contouren van de ondergrond overneemt.

Ontdek

Gelijkaardige recepten