Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
U bent aangemeld als:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. KROKANT DEEG (8 g)
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten dampsleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open dampsleutel.
3. CRÈME VAN ZWARTE THEE (50 g)
Breng de melk tegen het kookpunt en laat hierin de Earl Grey thee infuseren gedurende 4 min. Verwijder de thee en breng de melk samen met de helft van de suiker aan de kook. Maak met de rest van de suiker en de CPT New een compositie met een beetje melk en maak een crème pâtissière. Kook het geheel goed door, neem de massa van het vuur en voeg de Selection Lait Cacao-Trace drops toe. Meng het geheel goed. Verdeel de crème op een plaat en dek af met plastiekfolie om velvorming te voorkomen. Koel zo snel mogelijk af. Na afkoelen, de crème loskloppen voor gebruik.
4. CITRUSVULLING
(23 g)
Snij of cutter de gekonfijte sinaassnippers fijn en meng met de Topfil Mandarin Smooth 60% en het limoensap. Voeg ook de zeste van de limoen toe voor een extra toets van citrus.
5. OPGEKLOPTE MELKCHOCOLADEROOM 5-KRUIDEN (25 g)
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken.Verwarm de melk tot 60°C, giet vervolgens op de chinese 5-kruiden mengeling en de Selection Lait Cacao-Trace drops. Meng tot de chocolade gesmolten is en voeg dan de geweekte gelatinemassa toe. Voeg vervolgens de vloeibare Chantypak en de room toe. Mix zorgvuldig met de staafmixer. Dek af met plastiekfolie en plaats in de koeling. Eénmaal de massa 4-5°C heeft bereikt, kan deze worden opgeklopt.
6. SPUITCHOCOLADE LAIT (3 g)
Smelt beiden samen tot 40°C en passeer door een fijne zeef. Verwerk met een spuitpistool op luchtdruk.
OPBOUW
Maak 3 gaatjes in de bovenkant van de eclair (1+2). Vul de eclair tot 3/4de met de crème van zwarte thee(3).
Vul verder af door in elk gaatje de citrusvulling (4) aan te brengen.
Spuit het oppervlak af met de opgeklopte melkchocoladeroom 5-kruiden (5) en creëer met een warme buis een gootje.
Plaats vervolges in de diepvries en spuit daarna af met de spuitchocolade lait (6).
Decoreer met de citrusvulling en een chocoladedecoratie.
Complete mengeling voor het befaamde Deense 'Kerne Brod'. Deze mengeling bevat een evenwichtige mix van lijnzaad, zonnebloempitten en zachte roggegranen. Rijk aan Omega 3!
Een opklopbare topping met vanillesmaak die een zacht mondgevoel geeft, zeer stabiel is en goed overloopt, voor gebruik in diverse vullingen en decoraties.
Gebruiksklare afdekgelei voor spuitmachines met abrikozensmaak ter bescherming en behoud van het uiterlijk van vers fruit, fruittaarten en traditioneel banket.
Witte compound coating met een uitstekende smaak. Zeer veelzijdig in gebruik en kan gebruikt worden voor gelijkaardige applicaties als echte chocolade.
Een hoogwaardige geconcentreerde afdekgelei voor fruittaarten, cakes & viennoiserie. Deze beschermt uw fruit op een efficiënte wijze en verlengt de vershouding. Deze referentie bevat bovendien geen bewaarmiddelen. Ons volledige Harmony gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's. Belangrijk: na opening, in de frigo bewaren gedurende max. 20 dagen!
Geconcentreerde afdekgelei met abrikozensmaak om het uiterlijk van vers fruit te beschermen en te behouden. Kan worden verdund met water, afhankelijk van de gewenste viscositeit.
Mengeling in poeder ideaal om aan elke basisdeeg toe te voegen voor het creëren van producten met een moutige smaak, roggepitten en zaden (zonnebloempitten en bruin lijnzaad).
Kant-en-klare koude afdekgelei met neutrale smaak, om vers fruit te beschermen en te bewaren. Bestrijk of doop om uw cakes, fruittaarten, zoete gebakjes en Deense gebakjes af te maken.
Een hoogwaardige geconcentreerde afdekgelei voor fruittaarten, cakes & viennoiserie. Deze beschermt uw fruit op een efficiënte wijze en verlengt de vershouding. Ons volledige Harmony gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Een hoogwaardige geconcentreerde afdekgelei voor fruittaarten, cakes & viennoiserie. Deze beschermt uw fruit op een efficiënte wijze en verlengt de vershouding. Ons volledige Harmony gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Een unieke kant-en-klare basis voor citroentaartvulling, gemaakt met vers citroensap, echte eieren en boter. Onze betrouwbare oplossing zorgt voor de authentieke smaak van Franse citroentaart.
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met een intense cacaosmaak en zwarte glans, ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-artikelen te bedekken en een perfecte glans te geven.
Geconcentreerde mengeling voor de bereiding van 4/4 cake met lange vershouding, mooie ovenwerking en sterk fruit- en inclusiedragend. Doordat u zelf de hoeveelheid suiker toevoegt, kan u op een eenvoudige en kostenefficiënte manier elk type cake maken. Recept op basis van boter, margarine of Mimetic Incorporation. Doseren aan 60%.
Een combinatie van 36% zorgvuldig uitgekozen hazelnoten voor het verkrijgen van de
smaak en 64% Cacao-Trace melkchocolade van Belcolade. Zachte en evenwichtige smaak.
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met een neutrale smaak en uitstraling, ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-artikelen zoals tussengerechten perfect te bedekken.
Deze pure prime pressed cacaoboter is verkrijgbaar in handige kleine druppels. Perfect om te sprayen, temperen en koken. Slimme dosering, slim gebruik en duurzaam.
25% mengeling in poeder waarmee u op een eenvoudige manier heerlijke luxeproducten maakt. Geeft uw producten een uitstekende smaak, een zachte, malse kruim en het verlengt hun vershouding. Met Easy Luxe 25% kan u de voedingswaarden van uw luxeproducten verbeteren door hun vetgehalte te verlagen.
Softgrain Rye zijn zachte, voorgeweekte roggekorrels geweekt in een natuurlijke roggedesem. Dankzij de desem en fermentatie hebben ze een unieke smaak.
Pastaverbeteraar voor bereiding van producten met een goede vershouding en de heerlijke smaak en kruim van weleer. Kan ook gebruikt worden voor zachte luxe producten (dosering: tot 15%).
Softgrain Sprouted Rye zijn zachte, voorgekookte en gekiemde roggegranen geweekt in een natuurlijke roggedesem waardoor een unieke zoete smaak ontstaat.
Softgrain 5 CL is een mengeling van zachte, voorgekookte granen (rogge, zonnebloempitten, bruin en geel lijnzaad, tarwe en spelt) geweekt in een natuurlijke roggedesem. Dankzij de desem en fermentatie hebben ze een unieke smaak.
Veelzijdige poederverbeteraar met hoge performantie voor krokante producten. Zorgt voor nog meer tolerantie in uw degen. Met deze verbeteraar zal u voortaan ook blaasjes vermijden tijdens het remrijsproces.
Poederverbeteraar met hoge performantie voor volkorenbroden en andere speciale bruine broden en broodjes. Geeft de juiste vershouding voor volkorenbrood.
S500 Sense, een veelzijdige verbeteraar met een consistente, premium kwaliteit dankzij een combinatie van deegverbeteraar en natuurlijke desemtechnologie.
Poederverbeteraar met hoge performantie voor volkorenbroden en andere speciale bruine broden en broodjes. Geeft de juiste vershouding voor volkorenbrood. Clean label.
S500 Bio, een veelzijdige verbeteraar die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in biologische bakkerijrecepten. Garandeert een groot volume, deegtolerantie en versheid.
Actief bakkerij-ingrediënt in poeder op basis van harde tarwedesem en natuurlijke fermentatie. Geeft de typische smaak van Italiaans brood aan uw producten.
Een vloeibare inactieve lactische tarwedesem, speciaal ontwikkeld voor luxeproducten en viennoiserie. Verbetert de aroma's van boter en melk in uw producten.
Een inactieve gedroogde harde tarwedesem dat een heerlijke romige kruim en geroosterde tonen geeft aan Italiaanse klassiekers zoals focaccia en ciabatta's.
Een vloeibare inactieve gepasteuriseerde donkerbruine roggedesem met een gemoute en licht geroosterede smaak. Combineert de zoetheid van moutstroop met de pittigheid van desem, wat zoetheid toevoegt aan brood.
Een innovatieve pure chocolade, gerealiseerd dankzij onze fermentatie-expertise. So’Choc is een unieke smaakreis in pure chocolade die begint met subtiele hoofdnoten van graan, gevolgd door krachtige fruitige hartnoten met een vleugje zuur, en zoet eindigt met aangename grondnoten van cacao.
Goed uitgebalanceerde chocolade met uitgesproken smaken van cacao en hazelnoot, geroosterde tonen en een romige smaak. Het geheel wordt aangevuld met tonen van karamel en gedroogd fruit.
Een melkchocolade met 45% cacao en een intens cacaoaroma en aangename bitterheid, afgerond met de fijne tonen van gekookte melk en karamel, eindigend op een delicate smaak van gedroogd fruit.
Met een cacaogehalte van 39% is dit een zeer frisse en romige melkchocolade gemaakt van de meest smaakvolle bonen. Hij biedt een karakteristieke karamelsmaak met onderliggende tonen van fruit en een vleugje hazelnoot.
Deze 25g chocolade bars zijn gemaakt met een zoete melkchocolade met een frisse melksmaak en uitgesproken geroosterde smaken zoals cacao en karamel. Deze bakstabiele bars zijn gemaakt met duurzame Cacao Trace chocolade.
We hebben hoog en laag in Peru gezocht naar de meest exquise Criollo en Trinitario bonen. Deze zoektocht heeft geresulteerd in deze uitzonderlijke 64% pure chocolade. Geen enkele andere chocolade combineert zo succesvol en heerlijk de verleidelijke smaken van Peru's rijke cacaoteelt erfgoed en de oerwildernis van het Amazonegebied.
Geniet van onze heerlijke 38% melkchocolade die u terug breng naar de oorsprong van de geschiedenis van Costa Rica, wanneer cacao de lokale valuta was - echt goud.
Onze overheerlijke witte single-origin chocolade, gemaakt van Papoea-Nieuw-Guinea vanille en 36% gesegregeerde cacaoboter, onthult rijke tonen van coumarine, perzik en balsamico.
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met 20% echte Belgische witte, duurzame chocolade, speciaal ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-artikelen perfect te bedekken.
Een zeer vloeibare pure compound coating. Ideaal om uw eindproduct te voorzien van een dunnen tot zeer dunne laag chocolade door te overgieten of te dippen.
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot), 12% karamelvlokken van Isigny en Guérande zeezout voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met een natuurlijke rodevruchtensmaak en -look, ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-items zoals tussengerechten perfect te bedekken.
Een duurzame en romige vulling gemaakt met een hoog hazelnootgehalte. Gewoon roeren en aanbrengen voor en na het bakken voor uw bakkerij- en patisseriebehoeften.
Ecuador is wereldwijd gekend voor zijn zeer zeldzame Nacional cacao. Laat u verrukken door deze 71% pure chocolade, het resultaat van dit sterke cacao-erfgoed.
Geniet van onze heerlijke 64% melkchocolade die u terug breng naar de oorsprong van de geschiedenis van Costa Rica, wanneer cacao de lokale valuta was - echt goud.
Een milde donkere chocolade met een aangename geroosterde nootachtige cacaosmaak en een vleugje fruit, 58% cacao. Deze duurzame chocolade staat bekend om zijn veelzijdigheid en garandeert geweldige smaakresultaten voor patisserie- en chocoladetoepassingen.
Heerlijke melkchocolade met een cacaogehalte van 45%. Hij wordt gemaakt van Trinitario cacaobonen, geteeld in de Mékong Delta regio van Vietnam. Hij heeft een lichtzure cacaosmaak en een subtiele combinatie van aroma’s van toffee, koffie en gekookte melk.
Pure chocolade met een cacaogehalte van 73%, gemaakt van Trinitario cacaobonen uit de Mékong Delta regio in Vietnam. Hij heeft een verrassende smaak van uitgesproken zure cacao, verrijkt met accenten van citrusfruit, hout en tabak.
Een traditionele praliné gemaakt met 62% hazelnoten van Piemontese oorsprong, met een vleugje fleur de sel en een subtiele toets van vanille die een smaak van unieke intensiteit onthult.
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de de afwerking van taarten of het gebruike in mousses en bavarois.
Complete mengeling voor 4/4 cake met lange vershouding, mooie ovenwerking en sterk fruiten inclusiedragend. Recept op basis van boter, margarine of Mimetic Incorporation.
Mix voor een licht meergranenbrood op basis van soja en zonnebloempitten met bijzonder goede smaak. Met Easy Puravita Spekkle 25/100 maakt u een licht meergranenbrood met een rijke smaak.
Cremyvit is een heerlijk zachte en romige mix voor banketbakkersroom met een delicate vanillesmaak. Het is zo klaar; u hoeft alleen water toe te voegen!
Een verse citroencrème gemaakt van melk en citroensap. Een kant-en-klare en heerlijk smakende oplossing die een frisse zure toets aan uw producten geeft.
Duurzame extra witte chocolade Belcolade Selection Blanc Extra Cacao-Trace. Perfect uitgebalanceerde Belgische witte chocolade met 34% cacao. Ontwikkeld voor tal van soorten patisserie- en chocoladetoepassingen.
Gebruiksklare, hoogwaardige spiegel met neutrale smaak en uiterlijk, ontworpen om aan te brengen op horizontale, vlakke oppervlakken voor een perfecte glans en spiegeleffect.
Gebruiksklare afdekgelei voor spuitmachines met een neutrale smaak ter bescherming en behoud van het uiterlijk van vers fruit, fruittaarten en traditioneel banket.
Belcolade witte chocolade Belcolade Selection Blanc Doux. Perfect uitgebalanceerde klassieke Belgische witte chocolade gemaakt van 32% cacao. Ontwikkeld voor alle soorten patisserie- en chocoladetoepassingen.
Zachte, vullende citroenparels, voor een heerlijke citroensmaak bij elke hap. Een handige, kant-en-klare oplossing voor uw diepvries- en lang houdbare taarten en snacktaarten.
Gebruiksklare, hoogwaardige spiegel met karamelsmaak en -uiterlijk, ontworpen om aan te brengen op horizontale, vlakke oppervlakken voor een perfecte glans en spiegeleffect.
Duurzame melkchocolade Belcolade Selection Lait Superieur Cacao-Trace. Perfect uitgebalanceerde Belgische melkchocolade met 39% cacao. Ontwikkeld voor tal van patisserie- en chocoladetoepassingen.
Met de Vita+ Crusty 100% mengeling maak je niet alleen de heerlijke Vita+ Pistolet, maar ook een smaakvol stokbrood. Eén mix, meerdere topproducten die jouw klanten laten genieten van de perfecte combinatie van smaak en gezondheid.
Een uitgebalanceerde pure chocolade met een cacaogehalte van 60%, met een licht bittere cacaosmaak en een gerookt accent. Uitermate geschikt voor enroberen.
Zachte gevulde aardbeienparels, voor een aardbeismaak bij elke hap. Een kant-en-klare oplossing voor uw diepvries- en lang houdbare taarten en snacktaarten.
Gebruiksklare, hoogwaardige spiegel met chocoladesmaak en -look, ontworpen voor toepassing op horizontale, vlakke oppervlakken voor een perfecte glans en spiegeleffect.
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met 21% echte Belgische pure chocolade, speciaal ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-items zoals tussengerechten perfect te bedekken.
Geconcentreerde afdekgelei met een neutrale smaak om het uiterlijk van vers fruit te beschermen en te behouden. Het kan worden verdund met water, afhankelijk van de gewenste viscositeit.
Softgrain Spelt zijn zachte, voorgeweekte speltgranen geweekt in een natuurlijke roggedesem. Dankzij de desem en fermentatie hebben ze een unieke smaak.
Belcolade melkchocolade Belcolade Selection Lait Extra. Perfect uitgebalanceerde Belgische zoete en ronde melkchocolade met een vleugje botersmaak gemaakt van 32% cacao. Ontwikkeld voor alle soorten patisserie- en chocoladetoepassingen.
Een rijke karamelcrèmevulling gemaakt van melk en suiker; een authentieke oplossing die u de traditionele karamelsmaak geeft zonder het gedoe van het koken van suiker.
Geen lange baktijden of waterbaden nodig; onze handige en betrouwbare oplossing geeft de authentieke smaak van New York-style cheesecake met gegarandeerd resultaat.
Een zoete en zoute boterkaramelcrème; onze handige en betrouwbare oplossing voor een probleemloze gezouten boterkaramel, geïnspireerd op recepten uit Bretagne.
Pastaverbeteraar voor bereiding van producten met een uitstekende vershouding en de heerlijke smaak en kruim van weleer. Kan ook gebruikt worden voor zachte luxe producten (dosering: tot 15%).
Een zoete, opklopbare topping, eenvoudig te vormen, spuiten, glad te strijken en ontworpen voor langdurige stabiliteit in taartdecoratie en vullingen. 100% op plantenbasis.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.