Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Eclair Azië

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Crème van Zwarte Thee
  4. Citrusvulling
  5. Opgeklopte Melkchocoladeroom 5-kruiden
  6. Spuitchocolade Lait

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Maak 3 gaatjes in de bovenkant van de eclair (1+2). Vul de eclair tot 3/4de met de crème van zwarte thee(3).
  • Vul verder af door in elk gaatje de citrusvulling (4) aan te brengen.
  • Spuit het oppervlak af met de opgeklopte melkchocoladeroom 5-kruiden (5) en creëer met een warme buis een gootje.
  • Plaats vervolges in de diepvries en spuit daarna af met de spuitchocolade lait (6).
  • Decoreer met de citrusvulling en een chocoladedecoratie.

Ontdek

Gelijkaardige recepten