Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Soezenbeslag | ||
Water (50°C) | 1000 | |
Melk (50°C) | 500 | |
Tegral Clara Super | 1000 | |
Olie | 150 | |
Zout | 5 | |
2. Krokant deeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Suiker | 400 | |
3. Basilicumcrème | ||
Verse basilicum | 16 | |
Water (5°C) | 600 | |
PatisFrance Starfruit Citron (citroen) | 400 | |
Cremyvit | 400 | |
4. Basilicumgelei | ||
Verse basilicum | 4 | |
Water (5°C) | 150 | |
PatisFrance Starfruit Citron (citroen) | 100 | |
Bavarois Neutre (neutraal) | 60 | |
5. Aardbeien | ||
Verse aardbeien | Q.S. | |
Harmony Sublimo Neutre (neutraal) | Q.S. |
Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot aan de rand met basilicumcrème (3). Decoreer met de aardbeien (5), de basilicumgelei (4) en kleine basilicumblaadjes.