Eclair Aardbei-Basilicum

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Basilicumcrème
Verse basilicum 16
Water (5°C) 600
PatisFrance Starfruit Citron (citroen) 400
Cremyvit 400
4. Basilicumgelei
Verse basilicum 4
Water (5°C) 150
PatisFrance Starfruit Citron (citroen) 100
Bavarois Neutre (neutraal) 60
5. Aardbeien
Verse aardbeien Q.S.
Harmony Sublimo Neutre (neutraal) Q.S.

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Basilicumcrème
  4. Basilicumgelei
  5. Aardbeien

Opbouw

Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot aan de rand met basilicumcrème (3). Decoreer met de aardbeien (5), de basilicumgelei (4) en kleine basilicumblaadjes.