Eclair Brésilienne

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Banketbakkersroom vanille
Vanillestok 1 st.
Volle melk 1000
Suiker 200
CPT New 90
Boter 50
4. Pralinécrème
Banketbakkersroom vanille (3) 1000
Patisfrance Praliné Noisette 50% 150
5. Vanilleroom
Vanillestok 1 st.
Chantypak 200
Verse room (35% v.g.) 800
Suiker 100

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Banketbakkersroom vanille
  4. Pralinécrème
  5. Vanilleroom

Opbouw

Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot aan de rand met pralinécrème (3+4) en spuit hierop een baan vanilleroom (5). Bestrooi met Puratos Bresilienne 70% en vervolgens met bloemsuiker.