Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Soezenbeslag | ||
Water (50°C) | 1000 | |
Melk (50°C) | 500 | |
Tegral Clara Super | 1000 | |
Olie | 150 | |
Zout | 5 | |
2. Krokant kruidendeeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Suiker | 400 | |
Zout | 15 | |
Gedroogde Italiaanse kruidenmengeling | 20 | |
3. Kruidige roomkaasvulling | ||
Philadelphia roomkaas | 150 | |
Kiri kaas | 150 | |
Gedroogde Italiaanse kruidenmengeling | 5 | |
Verse citroensap | Q.S. | |
Fleur de sel | Q.S. | |
Peper van de molen | Q.S. | |
4. Garnituur | ||
Zongedroogde tomaat | Q.S. | |
Groene pesto | Q.S. | |
Serranoham (flinterdun) | Q.S. | |
Rucola | Q.S. | |
Schilfers Parmezaanse kaas | Q.S. |
Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul met een laagje kruidige roomkaasvulling (3) en vervolgens een beetje pesto (4). Plaats hierop enkele stukjes zongedroogde tomaat (4) en gebruik de rest van de garnituur (4) om de eclair te beleggen. Werk af met enkele dopjes kruidige roomkaasvulling (3) en plaats hierop het deksel.