Hartige Eclair Italiano

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant kruidendeeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
Zout 15
Gedroogde Italiaanse kruidenmengeling 20
3. Kruidige roomkaasvulling
Philadelphia roomkaas 150
Kiri kaas 150
Gedroogde Italiaanse kruidenmengeling 5
Verse citroensap Q.S.
Fleur de sel Q.S.
Peper van de molen Q.S.
4. Garnituur
Zongedroogde tomaat Q.S.
Groene pesto Q.S.
Serranoham (flinterdun) Q.S.
Rucola Q.S.
Schilfers Parmezaanse kaas Q.S.

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant kruidendeeg
  3. Kruidige roomkaasvulling
  4. Garnituur

Opbouw

Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul met een laagje kruidige roomkaasvulling (3) en vervolgens een beetje pesto (4). Plaats hierop enkele stukjes zongedroogde tomaat (4) en gebruik de rest van de garnituur (4) om de eclair te beleggen. Werk af met enkele dopjes kruidige roomkaasvulling (3) en plaats hierop het deksel.