Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Soezenbeslag | ||
Water (50°C) | 1000 | |
Melk (50°C) | 500 | |
Tegral Clara Super | 1000 | |
Olie | 150 | |
Zout | 5 | |
2. Krokant deeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Suiker | 400 | |
3. Kaneelcrème | ||
Melk | 1000 | |
Kaneelstokken | 20 | |
Cremygel | 300 | |
4. Kaneelroom | ||
Verse room (35% v.g.) | 125 | |
Chantypak | 125 | |
Kaneelcrème (3) | 250 | |
5. Appelgelei | ||
Gelatinepoeder (180 bloom) | 9 | |
Water | 45 | |
Topfil Apple Cubes 86% | 750 | |
Limoen | 1 st. | |
Harmony Sublimo Neutre (neutraal) | Q.S. |
Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot aan de rand met kaneelcrème (3). Decoreer met de appelgelei (5), de kaneelroom (4) en zeste van limoen.