Eclair Appel-Kaneel

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Kaneelcrème
Melk 1000
Kaneelstokken 20
Cremygel 300
4. Kaneelroom
Verse room (35% v.g.) 125
Chantypak 125
Kaneelcrème (3) 250
5. Appelgelei
Gelatinepoeder (180 bloom) 9
Water 45
Topfil Apple Cubes 86% 750
Limoen 1 st.
Harmony Sublimo Neutre (neutraal) Q.S.

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Kaneelcrème
  4. Kaneelroom
  5. Appelgelei

Opbouw

Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot aan de rand met kaneelcrème (3). Decoreer met de appelgelei (5), de kaneelroom (4) en zeste van limoen.