Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Soezenbeslag | ||
Water (50°C) | 1000 | |
Melk (50°C) | 500 | |
Tegral Clara Super | 1000 | |
Olie | 150 | |
Zout | 5 | |
2. Krokant deeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Suiker | 400 | |
3. Carambarcrème | ||
Gelatinepoeder (180 bloom) | 10 | |
Water | 50 | |
Verse room (35% v.g.) | 800 | |
Carambar® | 300 | |
Chantypak | 200 | |
4. Zachte Vanillekaramel | ||
Verse room (35% v.g.) | 200 | |
Vanillestok | 2 st. | |
Fleur de sel | 6 | |
Deli Caramel | 1000 | |
5. Chocolade-brésilienne coating | ||
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace | 800 | |
Koolzaadolie | 200 | |
Bresilienne 70% | 150 |
Vul de eclair (1+2) van bovenaf met de carambarcrème (3). Spuit een spiraal zachte vanillekaramel (4) bovenop de eclair. Plaats in de diepvries om licht op te stijven. Dip de bovenkant in de chocolade-brésilienne coating (5).