Eclair Café-Blanc Intense

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Opgeklopte chocoladeroom met koffie
Koffiebonen 100
Verse room (35% v.g.) 800
Blanc Intense Cacao-Trace 400
Chantypak 200
4. Chocoladeglassage
Gelatinepoeder (180 bloom) 15
Water 75
Melk 100
Glucose 250
Koffiepoeder 1
Blanc Intense Cacao-Trace 475
Selection Amber Cacao-Trace 25
Miroir L'original Neutre (neutraal) 500

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Opgeklopte chocoladeroom met koffie
  4. Chocoladeglassage

Opbouw

Vul de eclair (1+2) langs de onderkant met de opgeklopte chocoladeroom met koffie (3). Plaats in de diepvries. Dip de bovenkant in de chocoladeglassage (4).