Eclair Rood Fruit-Kokos

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Frisse kokos-amandelcrème
Kokosmelk 1000
Citroengras 2 st.
Suiker 150
CPT New 90
Patisfrance Amandes Râpées 25
4. Aardbei-frambozencoulis
PatisFrance Starfruit Fraise (aardbei) 250
PatisFrance Starfruit Framboise (framboos) 250
Bavarois Neutre (neutraal) 105
5. Lichte kokos-amandelroom
Frisse kokos-amandelcrème (3) 500
Chantypak 250
Verse room (35% v.g.) 250

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Frisse kokos-amandelcrème
  4. Aardbei-frambozencoulis
  5. Lichte kokos-amandelroom

Opbouw

Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul met een laagje frisse kokos-amandelcrème (3) en plaats hierin het bevroren staafje van aardbei-frambozencoulis (4). Vul de eclair verder met de lichte kokos-amandelroom (5) en spuit hierop 4 doppen met dezelfde room. Decoreer met rood fruit, een takje groen en enkele schilfers verse kokos.