Eclair Framboos-Vlierbloesem

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Vlierbloesemroom
Melk 60
Vlierbloesemsiroop 60
Bavarois Neutre (neutraal) 75
Verse room (35% v.g.) 250
Chantypak 250
4. Frambozenvulling
Topfil Raspberry 70% CL Q.S.
5. Gelei van frambozengin
Frambozengin 20
Harmony Classic Neutre (neutraal) 100

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Vlierbloesemroom
  4. Frambozenvulling
  5. Gelei van frambozengin

Opbouw

Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot net onder de rand met vlierbloesemroom (3) en spuit hierop een baan frambozenvulling (4). Spuit bollen vlierbloesemroom (3) op de eclair en decoreer met verse frambozen en de gelei van frambozengin (5).