Eclair Rode Bessen-Framboos

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Crème van rode bessen en framboos
Melk 500
PatisFrance Starfruit Framboise (framboos) 150
Rode bessenpuree 350
Suiker 100
CPT New 90
4. Rode marsepein
Marsepein Q.S.
Rode kleurstof Q.S.
5. Rode glassage
Miroir Glassage Neutre Q.S.
Rode kleurstof Q.S.

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Crème van rode bessen en framboos
  4. Rode marsepein
  5. Rode glassage

Opbouw

Vul de eclair (1+2) langs de bovenkant met de crème van rode bessen en framboos (3). Kleef hierop een plakje rode marsepein (4) zodat alle vulgaatjes afgedekt zijn. Plaats in de diepvries om licht op te stijven. Dip enkel de marsepein in de rode glassage (5). Decoreer met een bloemetje in rolfondant en stukjes framboos.