Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Soezenbeslag | ||
Water (50°C) | 1000 | |
Melk (50°C) | 500 | |
Tegral Clara Super | 1000 | |
Olie | 150 | |
Zout | 5 | |
2. Krokant deeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Suiker | 400 | |
3. Gekookte rijst | ||
Melk | 2000 | |
Vanillestok | 1 st. | |
Rijst (Carolina) | 220 | |
Suiker | 200 | |
4. Banketbakkersroom Vanille | ||
Vanillestok | 1 st. | |
Volle melk | 1000 | |
Suiker | 200 | |
CPT New | 90 | |
Boter | 50 | |
5. Rijstcrème | ||
Gekookte rijst (3) | 1000 | |
Banketbakkersroom vanille (4) | 500 | |
Chantypak | 250 | |
Verse room (35% v.g.) | 250 | |
6. Aardbeiencompote | ||
PatisFrance Starfruit Fraise (aardbei) | 250 | |
Harmony Classic Neutre (neutraal) | 350 | |
Verse aardbeien (schoongemaakt) | 500 | |
7. Aardbeien | ||
Verse aardbeien (schoongemaakt) | Q.S. | |
Harmony Sublimo Neutre (neutraal) | Q.S. |
Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul met een laag gekookte rijst (3) en spuit hierop vervolgens een laag aardbeiencompote (6). Spuit een lijn rijstcrème (4+5) tot boven de rand. Decoreer met de aardbeien (7) en een takje groen.