Hoeveelheid (g) | ||
---|---|---|
1. Soezenbeslag | ||
Water (50°C) | 1000 | |
Melk (50°C) | 500 | |
Tegral Clara Super | 1000 | |
Olie | 150 | |
Zout | 5 | |
2. Krokant deeg | ||
Tegral Patacrout | 1000 | |
Mimetic Incorporation | 400 | |
Eieren | 100 | |
Suiker | 400 | |
3. Cheesecakevulling met blauwe bosbes | ||
Deli Cheesecake | 1200 | |
Topfil Wild Blueberry 70% CL | 300 | |
4. Meringue | ||
Eiwit | 100 | |
Suiker | 100 | |
Bloemsuiker | 100 | |
5. Glassage | ||
Water | 150 | |
Suiker | 150 | |
Harmony Classic Neutre (neutraal) | 500 | |
Vloeibare paarse kleurstof | 3 | |
Zilveren poederkleurstof | 0,5 |
Snij de eclair (1+2) open. Vul de soesjes met de cheesecakevulling met blauwe bosbes (3). Sluit afwisselend af met een meringue schijfje (4) en een hoedje. Bedek de hoedjes met de glassage (5).