Eclair Cheesecake-Blauwe bosbes

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Soezenbeslag
Water (50°C) 1000
Melk (50°C) 500
Tegral Clara Super 1000
Olie 150
Zout 5
2. Krokant deeg
Tegral Patacrout 1000
Mimetic Incorporation 400
Eieren 100
Suiker 400
3. Cheesecakevulling met blauwe bosbes
Deli Cheesecake 1200
Topfil Wild Blueberry 70% CL 300
4. Meringue
Eiwit 100
Suiker 100
Bloemsuiker 100
5. Glassage
Water 150
Suiker 150
Harmony Classic Neutre (neutraal) 500
Vloeibare paarse kleurstof 3
Zilveren poederkleurstof 0,5

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag
  2. Krokant deeg
  3. Cheesecakevulling met blauwe bosbes
  4. Meringue
  5. Glassage

Opbouw

Snij de eclair (1+2) open. Vul de soesjes met de cheesecakevulling met blauwe bosbes (3). Sluit afwisselend af met een meringue schijfje (4) en een hoedje. Bedek de hoedjes met de glassage (5).